Šport > Nogomet
463 ogledov

Jasnovidna hobotnica končala na krožniku

Print Screen
Jasnovidni Rabiot ni dočakal izločilnih bojev.

Iz dežele vzhajajočega sonca prihaja vest o žalostni usodi jasnovidne hobotnice po imenu Rabiot, ki je pravilno napovedal vse tri rezultate japonske reprezentance v skupinskem delu svetovnega prvenstva.

Hobotnico so pred obračunom osmine finala, v katerem se bodo Japonci pomerili z Belgijci, razkosali na dele in jo spremenili v morsko hrano. Pacifiško orjaško hobotnico so pred začetkom prvenstva ujeli na japonskem otoku Hokkaido.

Rabiot je postal pravcati državni fenomen, ko je pravilno napovedal zmago nad Kolumbijo, remi s Senegalom in poraz proti Poljski, kar je Japoncem zadostovalo za napredovanje v izločilne boje.

Rabiot je nasledil slovito hobotnico Paula, ki je pravilno napovedal več rezultatov na svetovnem prvenstvu leta 2010.

Čeprav je bil v napovedih še uspešnejši od svojega predhodnika, pa s tem lastnika, lokalnega ribiča Kimia Abea, ni odvrnil od tega, da ga ne bi predčasno prodal na tržnici.

"Upam, da bo naslednji Rabiot tudi pravilno napovedal rezultate in da bo Japonska osvojila naslov," ribiča citira Daily Mail.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice