Šport > Nogomet
842 ogledov

Najdražji nogometaš na svetu s težavami, to jezi Hrvate

neymar
Brazilski zvezdnik je izpustil trening, manjkal pa bo tudi na pripravljalni tekmi.

Najdražji nogometaš na svetu je priznal, da še ni stoodstoten, v četrtek pa je tudi izpustil trening brazilske izbrane vrste. Neymar ima še vedno težave zaradi poškodbe noge, ki jo je staknil sredi sezone. Tako bo najverjetneje izpustil pripravljalni dvoboj, ki ga bo Brazilija v nedeljo odigrala na Liverpoolovem stadionu Anfield proti Hrvaški. 

Hrvatje bodo dvoboj izkoristili za pripravo na drugega južnoameriškega velikana, v skupini na mundialu se bodo pomerili z Argentino. Na Hrvaškem so nezadovoljni zaradi Neymarjevega izostanka.

"Selektor Zlatko Dalić je v Rovinju še enkrat poudaril pomembnost dvoboja z Brazilijo, ki naj bi bil končni test in kazalec trenutne pripravljenosti, še zlasti za tekmo z Argentino. Ampak brez Neymarja to preprosto ne bo enako...," so zapisali pri 24sata. hr. 

Brazilce na svetovnem prvenstvu čakajo dvoboji s Švico, Kostariko in Srbijo, dvoboj s Hrvaško je generalka pred obračunom s Srbi. Proti Hrvaški bo manjkal tudi Renato Augusto, ki je do konca tedna dobil odmor zaradi lažje poškodbe kolena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.