Zahović spet prestopil mejo

Foto: Profimedia Zahović ostaja športni direktor Maribora.
Zahović ostaja športni direktor Maribora.
Nedopustne izjave Zlatka Zahovića. Bo NZS ukrepala?
Oglej si celoten članek

"Ti hočeš samo provocirat.Počasi, sine, ne provocirat. Imaš še dovolj časa. Pred kratkim se ti je zgodila tragedija, kajne? Te je kaj izučila? Mislim, da te ni nič izučila. Še vedno hočeš provocirat in si nesramen!" Tako je na vprašanje, ali je razočaran zaradi slabega obiska, na včerajšnji novinarski konferenci po tem, ko je Maribor proti Krškemu izgubil z 0:2, odgovoril športni direktor Zlatko Zahović.

Malikovanje Trener Krškega podprl Zahovića, neverjeten odziv kluba

xxx

Zahovič je s tem mislil na tragedijo, v kateri je novinar kolega z EkipeSN izgubil očeta. Surov zločin je Zahović omenjal še naprej, in s tem po aferi Ibraimi dosegel novo dno v svoji komunikaciji. 

Zahović je razloge za nov polom nogometašev Maribora na novinarski konferenci po tekmi pojasnjeval namesto trenerja Darka Milaniča. Zakaj zamenjava? Je Milanič še trener Maribora? "Ne razumem vprašanja," je odvrnil Zahovič. "Prišel sem jaz, ker vem, kako mu je. Naj zadiha, jutri je nov dan. Jaz sem tukaj. Ne samo takrat, ko je lepo, ampak velikokrat, ko ni. Navajen sem tega," pa je dejal o odsotnosti Milaniča na druženju z novinarji.

Strokovno vodstvo je v drugem polčasu brezkrvno obsedelo na klopi, ker menda ni več videlo rešitve. Jo pa še opazijo v boju na naslov državnega prvaka."Maribor se ne bo predajal. Se pa strinjam, da smo marsikaj izgubili. Treba je delati in zdržati. Če bi videl, da fantje ne bi hoteli, da nimajo želje, volje ... Preprosto smo v obdobju, ko nas vse kaznuje," je povedal Zahovič in poudarjal, da ni panike.

Zahović dosegel dno Tako je bilo v Angliji. Kako bo pri nas?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 22:16 18. Marec 2018.

    Preprosto: nekdo dreza v sršenje gnezdo, potem pa kriviš sršene, ker navalijo in uredijo stvari po svoje. Verjetno ste pričakovali, …

  • 15:55 18. Marec 2018.

    Močvirniki saj vas bo razgnal.

  • 14:20 18. Marec 2018.

    Zaho bi spet rad Šmarno goro prodajal, ampak Pohorja mu ne bojo dal....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.