Zakaj je Luka skoraj celo tekmo pokal od smeha?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Srbski velikan Boban Marjanović je bil na tekmi proti Sacramento Kings v središču pozornosti, kljub temu da je na parketu preživel vsega 3 minute in 42 sekund. Je pa v tem času uspel nasmejati Luko Dončića do solz...
Oglej si celoten članek

Srbski center in soigralec Luke Dončića pri Dallas Mavericks Boban Marjanović je tekmo proti Sacramento Kings zaključil s tremi točkami ter enim skokom in asistenco. A je bilo tudi to dovolj, da je na noge dvignil navijače in našega Luko.

Show v Dallasu Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić...

Priljubljeni "Bobi" je namreč edine točke na tekmi dosegel na zanj neverjeten način. 224 centimetrov visoki srbski velikan je namreč zadel trojko, kar je navdušilo tudi Dončića, ki skorajda ni mogel verjeti, kaj je uspelo njegovemu velikemu prijatelju.

To pa ni bila edina poteza, s katero je Marjanović zaznamoval tekmo, temveč se je izkazal še pri reševanju žoge, ki se je po enem izmed metov zataknila za konstrukcijo koša.

Kar bi se navadnemu človeku zdelo misija nemogoče, je bila prava igrica za srbskega velikana, katerega so soigralci kar avtomatsko vzdignili s klopi, ko so opazili, kaj se je zgodilo z žogo.

Gledalci so nato njegov prihod na igrišče pospremili z glasnim navijanjem, ko pa mu je uspelo, so sledile ovacije s tribun in Dallasove klopi, kjer so se soigralci skorajda valjali po tleh od smeha.

Dallas je nato po reševanju žoge tekmo mirno dobil s 130:111, glavni junak tekme pa sicer ni bil Marjanović, pač pa Dončić, ki je svojo vrnitev na parket po poškodbi zaznamoval s 33 točkami, 12 skoki in 8 asistencami.

Nora statistika O tem so sanjali v Dallasu, Dončić in Porzingis končno 'kliknila' Obračunala Trener Sacramenta med tekmo napadel Dončića, to so podrobnosti Trda mu prede Divac je z Dončićem podpisal svojo obsodbo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.