Šport > Košarka
5076 ogledov

Zakaj je Luka skoraj celo tekmo pokal od smeha?

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Srbski velikan Boban Marjanović je bil na tekmi proti Sacramento Kings v središču pozornosti, kljub temu da je na parketu preživel vsega 3 minute in 42 sekund. Je pa v tem času uspel nasmejati Luko Dončića do solz...

Srbski center in soigralec Luke Dončića pri Dallas Mavericks Boban Marjanović je tekmo proti Sacramento Kings zaključil s tremi točkami ter enim skokom in asistenco. A je bilo tudi to dovolj, da je na noge dvignil navijače in našega Luko.

luka dončić Show v Dallasu Šport Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić...

Priljubljeni "Bobi" je namreč edine točke na tekmi dosegel na zanj neverjeten način. 224 centimetrov visoki srbski velikan je namreč zadel trojko, kar je navdušilo tudi Dončića, ki skorajda ni mogel verjeti, kaj je uspelo njegovemu velikemu prijatelju.

To pa ni bila edina poteza, s katero je Marjanović zaznamoval tekmo, temveč se je izkazal še pri reševanju žoge, ki se je po enem izmed metov zataknila za konstrukcijo koša.

Kar bi se navadnemu človeku zdelo misija nemogoče, je bila prava igrica za srbskega velikana, katerega so soigralci kar avtomatsko vzdignili s klopi, ko so opazili, kaj se je zgodilo z žogo.

Gledalci so nato njegov prihod na igrišče pospremili z glasnim navijanjem, ko pa mu je uspelo, so sledile ovacije s tribun in Dallasove klopi, kjer so se soigralci skorajda valjali po tleh od smeha.

Dallas je nato po reševanju žoge tekmo mirno dobil s 130:111, glavni junak tekme pa sicer ni bil Marjanović, pač pa Dončić, ki je svojo vrnitev na parket po poškodbi zaznamoval s 33 točkami, 12 skoki in 8 asistencami.

dončić porzingis Nora statistika Šport O tem so sanjali v Dallasu, Dončić in Porzingis končno 'kliknila' luka dončić Obračunala Šport Trener Sacramenta med tekmo napadel Dončića, to so podrobnosti vlade divac Trda mu prede Šport Divac je z Dončićem podpisal svojo obsodbo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice