Zaradi koronavirusa na udaru tudi Luka Dončić in preostali NBA zvezdniki

Foto: Profimedia Luka dončić je človek, ki ve, kaj hoče in kako to doseči.
Foto: Profimedia Luka dončić je človek, ki ve, kaj hoče in kako to doseči.
Tudi NBA z novimi ukrepi nad koronavirus.
Oglej si celoten članek

Na širjenje koronavirusa je ukrepalo tudi vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA. Med nasveti za igralce je med drugim tudi, da za deljenje avtogramov v prihodnjih dneh uporabljajo le še lastno pisalo in ne pisal, ki jih imajo s sabo navijači, poročajo agencije.

Proti Chicagu Drama na tekmi Dallasa: Dončić za zmago vrgel s sredine, sledilo je tole ...

Nasvetov je še več, čeprav je vprašljivo, kako učinkoviti so. Navijači po novem lahko ob pozdravu igralcev računajo le še na dotik s pestjo (fistbump) in ne več z dlanjo, prav tako pa jim ne smejo več prinašati različnih daril.

Ostali nasveti igralcem so enaki kot veljajo za družbo na splošno, predvsem pa se poudarja umivanje rok in izogibanje obolelim.

V ZDA je po uradnih podatkih z virusom okuženih 43 ljudi, čeprav mediji poročajo, da jih je v resnici precej več. Po doslej zbranih podatkih je za boleznijo v ZDA umrlo šest ljudi.

Koronavirus V Švici prepovedali nogomet in hokej Alpsko smučanje Kvitfjell potrjen, o Cortini čez nekaj dni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.