Primer Ronaldo: Razmišljala tudi o tem, da si vzame življenje

Foto: Instagram Kathryn Mayorga.
Foto: Instagram Kathryn Mayorga.
Larissa Drohobyczer, ena izmed odvetnic Kathryn Mayorge, trdi, da je njena klientka čustveno krhka in preplašena.
Oglej si celoten članek

Na tiskovni konferenci odvetniške ekipe Kathryn Mayorge je odvetnica Larissa Drohobyczer pojasnila, da je njena stranka zaradi domnevnega posilstva, za katerega obtožuje Cristiana Ronalda, razmišljala celo o samomoru.

Prekršila dogovor Ronalda obtožila posilstva in razkrila vse podrobnosti

"Od leta 2009, ko se je zgodil ta napad, je začela padati v depresijo, razmišljala je o tem, da si vzame življenje. Postala je alkoholičarka, imela je težave pri ohranjanju odnosa z ljudmi ter je imela težave pri iskanju zaposlitve," so pojasnili iz Mayorgine odvetniške ekipe.

Odvetnica Leslie Stovall je še dodala: "To je bilo zelo težko obdobje zanjo, imela je številne težave. Zadnjih osem ali devet let je bilo obupnih."

Video Ronaldov intimen ples z dekletom, ki ga lahko spravi v zapor

Mayorga je celo pristala na skupinske terapije, da bi si olajšala svojo borbo. "Sodeluje v aktivni terapiji in ima veliko vzpodbudo ljudi okoli sebe. Težko je delala sama na sebi, da bi to pustila za seboj in na koncu diplomirala iz novinarstva," je izjavila Drohobyczer.

Na omenjeni tiskovni konferenci se Mayorga ni pojavila. "Zaradi svojega čustvenega stanja se je odločila biti nedestopna medijem," je zaključila njena odvetniška ekipa.

"Posilil me je!" Grozljive podrobnosti: Razkrila, kaj ji je Ronaldo naredil v hotelski sobi

Ronaldo je v torek preko socialnega omrežja že zanikal vse obtožbe.

Afera Ronaldo se je oglasil

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:39 5. Oktober 2018.

    Tocno tako je kot je napisal miki.Placal ji je za sex,denarcek je pogonila,zdaj se je pa spet spomnila na Ronalda.Kurba …

  • 08:12 5. Oktober 2018.

    denar je izpuhtel, sedaj pa posega po novodobnih načinih za izsiljevanje...

  • 07:07 5. Oktober 2018.

    Oh, ja...le kaj se bo še izmislila.. da ji ni mogoče grozil s pištolo? Zna biti to njena naslednja izmišljotina.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.