Zgodovinski trenutek za Slovenca, Dončić čestital med prvimi

Foto: Twitter denver nuggets
Slovenski košarkarski reprezentant je sinoči vpisal prve točke v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni Vlatko Čančar je 22. decembra dočakal svoj prvi koš v ligi NBA. Poleti je iz Španije prestopil v Denver Nuggets, nato pa po nekaj tekmah lige NBA, ki si jih je ogledal s klopi, moral na kaljenje v nižjo ligo.

Realnost Dallas na robu obupa: "Luka, če to bereš, prosim, vrni se!"

Tam je prepričal vodstvu Denverja in se po dobrem mesecu vrnil v prvo ekipo. Sinoči je v Los Angelesu v igro vstopil dve minuti pred koncem tekme, ko je njegovo moštvo vodilo s 123:102.

Čančar se je v statistiko najprej zapisal z zgrešenim metom, nato s skokom v napadu, slabo minuto pred koncem pa je dobil še priložnost za prve točke. Stopil je na črto prostih metov in zadel oba poskusa. Med prvimi mu je po twitterju čestital Luka Dončić. Bravo @CancarVlatko je podkrepil s štirimi emoji bicepsov.

Velika drama Dallasu se je pošteno kolcalo po Dončiću

Los Angeles Lakers so proti Denverju doživeli tretji zaporedni poraz. Toliko so jih zbrali v prvih sedemindvajsetih tekmah. Zaradi lažje poškodbe mišice je manjkal prvi zvezdnik LeBron James, ki pa naj bi stisnil zobe za težko pričakovani mestni dvoboj z Clippers, ki sinoči prav tako izgubili in nastopili brez glavnega igralca Kawhija Leonarda.

Novo o stanju Trener o Dončiću: "To napišite na lastno odgovornost."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.