Zvezdnik Liverpoola ni zdržal takšne zlorabe

Foto: Epa andrew robertson
Navijači Liverpoola so po porazu na uvodni tekmi z Napolijem obračunali z branilcem Andrewom Robertsonom.
Oglej si celoten članek

Branilci naslova so na prvi tekmi skupinskega dela nove sezone lige prvakov izgubili na gostovanju v Neaplju. Tekma se je "zlomila" v 80. minuti, ko je po prekrškuz Andrewa Robertsona nad Joséjem Callejónom sodnik dosodil najstrožko kazen v korist Napolija. 

Z bele točke je bil natančen Dries Mertens, končni rezultat pa je v drugi minuti sodnikovega podaljška dosegel Fernando Llorente.

Foto/Video Nemci jezni na sodnike, VAR spet zatajil

Po mnenju gostujočega stratega Jürgena Kloppa enajstmetrovke ni bilo, vendar je Callejón zgolj uspešno ukanil sodnika. "Meni se zdi povsem očitno, da to ni bila enajstmetrovka," je dejal nemški strateg.

Sodniki so se sicer posvetovali z videotehnologijo, a odločitve niso spremenili.

Navijači Liverpoola so se po porazu znesli nad Roberstonom, ki je z neprevidnim posredovanjem deset minut pred koncem rednega dela gostom pomagal do zadetka. Na družbenih omrežjih se je trlo žaljivih komentarjev na njegov račun, zato se je 25-letnik, ki se je nedavno znašel tudi na udaru škotskih navijačev, ker kot kapetan naj ne bi upravičil svoje vloge, zbrisal svoj twitter profil.

Foto: Print Screen

Video Množični izgredi, več kot 300 aretiranih!

Poteza je razočarala številne njegove sledilce, ki so nato z družnimi močmi preglasili zlobne jezike. "Kdo je žalil Andyja Robertsona? Deaktiviral je svoj twitter profil. Res je ogabno, da nekateri to počnejo vedo, ko nogometaš naredi "napako"," se je glasil eden od ogorčenih komentarjev.

Nogometaši so na družbenih omrežjih pogosto tarča verbalnih napadov navijačev in stavničarjev, ki jim očitajo vse mogoče. Večina jih ob napadih le skomigne z rameni, marsikdo pa ob tem težko ostane ravnodušen. Očitno to velja tudi za Robertsona.

Liga prvakov V zagrebškem kotlu obračun slovenskih reprezentančnih prijateljev

Andrew Robertson se je Liverpoolu pridružil leta 2017 za devet milijono evrov. Njegova trenutna tržna vrednost je ocenjena na 60 milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.