Šport > Nogomet
4257 ogledov

Zvezdnik Liverpoola ni zdržal takšne zlorabe

andrew robertson Epa
Navijači Liverpoola so po porazu na uvodni tekmi z Napolijem obračunali z branilcem Andrewom Robertsonom.

Branilci naslova so na prvi tekmi skupinskega dela nove sezone lige prvakov izgubili na gostovanju v Neaplju. Tekma se je "zlomila" v 80. minuti, ko je po prekrškuz Andrewa Robertsona nad Joséjem Callejónom sodnik dosodil najstrožko kazen v korist Napolija. 

Z bele točke je bil natančen Dries Mertens, končni rezultat pa je v drugi minuti sodnikovega podaljška dosegel Fernando Llorente.

Ter Stegen Reus Foto/Video Šport Nemci jezni na sodnike, VAR spet zatajil

Po mnenju gostujočega stratega Jürgena Kloppa enajstmetrovke ni bilo, vendar je Callejón zgolj uspešno ukanil sodnika. "Meni se zdi povsem očitno, da to ni bila enajstmetrovka," je dejal nemški strateg.

Sodniki so se sicer posvetovali z videotehnologijo, a odločitve niso spremenili.

Navijači Liverpoola so se po porazu znesli nad Roberstonom, ki je z neprevidnim posredovanjem deset minut pred koncem rednega dela gostom pomagal do zadetka. Na družbenih omrežjih se je trlo žaljivih komentarjev na njegov račun, zato se je 25-letnik, ki se je nedavno znašel tudi na udaru škotskih navijačev, ker kot kapetan naj ne bi upravičil svoje vloge, zbrisal svoj twitter profil.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Lille navijači Amsterdam policija neredi Video Šport Množični izgredi, več kot 300 aretiranih!

Poteza je razočarala številne njegove sledilce, ki so nato z družnimi močmi preglasili zlobne jezike. "Kdo je žalil Andyja Robertsona? Deaktiviral je svoj twitter profil. Res je ogabno, da nekateri to počnejo vedo, ko nogometaš naredi "napako"," se je glasil eden od ogorčenih komentarjev.

Nogometaši so na družbenih omrežjih pogosto tarča verbalnih napadov navijačev in stavničarjev, ki jim očitajo vse mogoče. Večina jih ob napadih le skomigne z rameni, marsikdo pa ob tem težko ostane ravnodušen. Očitno to velja tudi za Robertsona.

Petar Stojanović Josip Iličić SLO Liga prvakov Šport V zagrebškem kotlu obračun slovenskih reprezentančnih prijateljev

Andrew Robertson se je Liverpoolu pridružil leta 2017 za devet milijono evrov. Njegova trenutna tržna vrednost je ocenjena na 60 milijonov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.