Mož je ni ujel, akrobatka pred gledalci padla v smrt

Foto: PrtSc Usodni trenutek med predstavo v Suzhouu.
Foto: PrtSc Usodni trenutek med predstavo v Suzhouu.
Akrobatski nastop se je, kljub dolgoletnim izkušnjam, končal tragično.
Oglej si celoten članek

V kitajskem mestu Suzhou je izkušeni akrobatski par doživel usodno nesrečo. Ženski del para - akrobatka Sun Moumou, je omahnila okrog ducat metrov v globino in utrpela poškodbe, ki so jo stale življenja.

Njen partner med nastopom je bil njen mož Zhang Moumou. Skupaj sta nastopala že več let in občinstvo pogosto zabavala brez zaščitne mreže, je Daily Mail prenesel poročila kitajskih medijev.

Brez zaščitne mreže sta bila tudi med usodnim nastopom. Pri eni od vragolij Zhang ni uspel ujeti žene. 37-letna akrobatka je, ob kriku občinstva, padla na tla.

PREBERITE ŠE: Mama pokojne odbojkarice razkrila hčerine zadnje besede

Kitajko so uspeli živo prepeljati v bolnišnico, kjer pa je zaradi posledic padca umrla. Oblasti so že začele preiskavo dogodka, po katerem so bile vse nadaljne predstave odpovedane.

Akrobacije brez zaščitne mreže so pogost pojav na Kitajskem, je navedbe tamkajšnjih medijev prenesel Daily Mail. Gre za zelo konkurenčno zvrst zabave, ki zahteva vratolomne podvige. Včasih dobesedno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:07 19. April 2023.

    To je Dobro Opozorilo nam, kakšno drago ceno življenja plačajo ljudje, če se ukvarjajo z Nekoristnimi deli, v tem primeru …

  • 08:06 19. April 2023.

    Ljudje se leotevajo Napačnih del, in jim je preveč do zabavljaštva, namesto do Resnega Življenja , ki edini prinaša sadove. …

  • 12:48 18. April 2023.

    Meni na posnetku deluje, da se sama ni ujela za noge moža. Varnostna mreža ne bi v ničemer zmanjšala njune …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.