Voznik BMW-ja pred sodnika, poškodovani oče sprašuje po družini

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Stanje 38-letnega Daniela Dobrenova je stabilno in se izboljšuje.
Oglej si celoten članek

Voznika BMW-ja Ozren Mlinarić, ki je povzročil hudo prometno nesrečo na cestninski postaji Sveta Helena, v kateri so se hudo poškodovali šestletni otrok in njuna staraša, je policija prijela v soboto zvečer, potem ko so prvi rezultati analize krvi in urina pokazali, da je vozil pod vplivom drog. 

Danes ob 10.55 uri so ga z lisicami na rokah privedli do preiskovalnega sodnika, ki bo odločil o njegovem priporu. Po poročanju hrvaških medijev mu za očitano kaznivo dejanje grozi do osem let zapora. 

Nove ugotovitve Voznik BMW-ja, ki je povzročil nesrečo, je bil pod vplivom drog

Nesreča na cestninski Voznika BMW-ja vendarle spravili v pripor. Tako je vozil pred nesrečo!

Foto: 24sata Huda nesreča na cestninski postaji

Kriminalistična preiskava je po poročanju hrvaških medijev pokazala, da je osumljenec pod vplivom prepovedanih drog in zdravil, s hitrostjo, večjo od dovoljene, ki znaša na tem delu 50 kilometrov na uro, trčil v vozilo pred njim, ki je stalo na cestninski postaji, ter povzročil prometno nesrečo, v kateri so bile huje poškodovane tri osebe, med njimi otrok. 

Poškodovana družina se zdravi v Zagrebu

Vsi trije člani družine, 38-letni oče Daniel Dobrenov, šestletni sin in njegova 38 letna mama so še vedno na zdravljenju v zagrebškem kliničnem centru.

Pretresljivo Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji

Nove podrobnosti Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Oče je imel poškodbe glave, prsnega koša in notranjih organov. Njegovo stanje je po zadnjih podatkih stabilno in se izboljšuje. "Vprašal je za soprogo in sina, počasi prihaja k sebi po močnem pretresu možganov," je v nedeljo povedala Tina Tomić Mahečić, anesteziologinja na KBC Rebro. "Zaveda se, kaj se je zgodilo in skrbi ga za svojo družino."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:10 16. Julij 2019.

    Maršal, kar na policijo v službo, boš na osnovi videza ljudi iz ceste v zapor vlekel.. Džizs!

  • 18:21 15. Julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 …

  • 14:36 15. Julij 2019.

    od daleč se vidi , da je diler in drogeraš !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.