Svet
16845 ogledov

Voznik BMW-ja pred sodnika, poškodovani oče sprašuje po družini

Voznik BMW-ja na zaslišanju Marko Prpic/PIXSELL
Stanje 38-letnega Daniela Dobrenova je stabilno in se izboljšuje.

Voznika BMW-ja Ozren Mlinarić, ki je povzročil hudo prometno nesrečo na cestninski postaji Sveta Helena, v kateri so se hudo poškodovali šestletni otrok in njuna staraša, je policija prijela v soboto zvečer, potem ko so prvi rezultati analize krvi in urina pokazali, da je vozil pod vplivom drog. 

Danes ob 10.55 uri so ga z lisicami na rokah privedli do preiskovalnega sodnika, ki bo odločil o njegovem priporu. Po poročanju hrvaških medijev mu za očitano kaznivo dejanje grozi do osem let zapora. 

Nesreča na cestninski postaji Sveta Helena Nove ugotovitve Svet Voznik BMW-ja, ki je povzročil nesrečo, je bil pod vplivom drog Posnetek vožnje Nesreča na cestninski Svet Voznika BMW-ja vendarle spravili v pripor. Tako je vozil pred nesrečo!

Huda nesreča na cestninski postaji | Avtor: 24sata 24sata

Kriminalistična preiskava je po poročanju hrvaških medijev pokazala, da je osumljenec pod vplivom prepovedanih drog in zdravil, s hitrostjo, večjo od dovoljene, ki znaša na tem delu 50 kilometrov na uro, trčil v vozilo pred njim, ki je stalo na cestninski postaji, ter povzročil prometno nesrečo, v kateri so bile huje poškodovane tri osebe, med njimi otrok. 

Poškodovana družina se zdravi v Zagrebu

Vsi trije člani družine, 38-letni oče Daniel Dobrenov, šestletni sin in njegova 38 letna mama so še vedno na zdravljenju v zagrebškem kliničnem centru.

Huda nesreča na cestninski postaji Pretresljivo Slovenija Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji Nesreča na cestninski postaji Nove podrobnosti Svet Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Oče je imel poškodbe glave, prsnega koša in notranjih organov. Njegovo stanje je po zadnjih podatkih stabilno in se izboljšuje. "Vprašal je za soprogo in sina, počasi prihaja k sebi po močnem pretresu možganov," je v nedeljo povedala Tina Tomić Mahečić, anesteziologinja na KBC Rebro. "Zaveda se, kaj se je zgodilo in skrbi ga za svojo družino."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • polona49 12:10 16.julij 2019.

    Maršal, kar na policijo v službo, boš na osnovi videza ljudi iz ceste v zapor vlekel.. Džizs!

  • Avatar Claudia_Henning
    Claudia_Henning 18:21 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com

  • marsal 14:36 15.julij 2019.

    od daleč se vidi , da je diler in drogeraš !