Mačke: Tako so ljubke, pa še nasmejejo nas

Foto: Profimedia
Mačke so zabavne, čeprav so stvari, ki jih ne marajo...
Oglej si celoten članek

Mačke se rade igrajo, crkljajo, se z nami celo "pogovarjajo" in spijo. Seveda na tudi zabavajo. S spodnjim videom vas bodo zagotovo nasmejale, pa naj bo zunaj še tako turoben dan.

Bodite previdni

So pa stvari, ki jih mačke ne prenesejo. Čeprav izgleda smešno, mačke marsikaj prikazanega v videu, ne marajo preveč. Če ji boste prinesli novo igračko oziroma tuj predmet, ter jo postavili sredi sobe, jo bo najbrž nezaupljivo vohala in se ji počasi približala. Če boste ob tem vzkliknili ali plosknili, se bo zelo ustrašila in na veselje mnogih skrbnikov skočila v zrak. Tega nikar ne počnite, saj boste izgubili njeno zaupanje. Previdnost velja tudi pri otrocih, ki radi nagajajo muckam in jih dražijo. Vlečenje za rep je eni od stvari, ki jih mačke ne preneseje in se lahko v tem primeru branijo s kremplji ter zobmi.

Vizita za živali Tudi mačke ujame zimska depresija. Kako jim pomagati?

Vizita za živali Zato vas mačka med crkljanjem ugrizne

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.