Vizita za živali
2913 ogledov

Mačke: Tako so ljubke, pa še nasmejejo nas

Mačka v škatli
Mačke so zabavne, čeprav so stvari, ki jih ne marajo...

Mačke se rade igrajo, crkljajo, se z nami celo "pogovarjajo" in spijo. Seveda na tudi zabavajo. S spodnjim videom vas bodo zagotovo nasmejale, pa naj bo zunaj še tako turoben dan.

Bodite previdni

So pa stvari, ki jih mačke ne prenesejo. Čeprav izgleda smešno, mačke marsikaj prikazanega v videu, ne marajo preveč. Če ji boste prinesli novo igračko oziroma tuj predmet, ter jo postavili sredi sobe, jo bo najbrž nezaupljivo vohala in se ji počasi približala. Če boste ob tem vzkliknili ali plosknili, se bo zelo ustrašila in na veselje mnogih skrbnikov skočila v zrak. Tega nikar ne počnite, saj boste izgubili njeno zaupanje. Previdnost velja tudi pri otrocih, ki radi nagajajo muckam in jih dražijo. Vlečenje za rep je eni od stvari, ki jih mačke ne preneseje in se lahko v tem primeru branijo s kremplji ter zobmi.

Mačka Vizita za živali Tudi mačke ujame zimska depresija. Kako jim pomagati? Mačka Vizita za živali Zato vas mačka med crkljanjem ugrizne

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.