Odpravljena popolna prepoved obiskov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gripa odhaja?
Oglej si celoten članek

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor so z današnjim dnem preklicali popolno prepoved obiskov na vseh oddelkih. Kot so sporočili iz mariborske bolnišnice, so za zdaj in do preklica obiske omejili na eno odraslo osebo na bolnika.

Zdravje Gripa: To je zagotovo razveseljiv podatek

Popolna prepoved obiskov zaradi porasta števila obolelih za gripo in podobnimi boleznimi je v UKC Maribor veljala od 2. februarja, že pred tem pa so obiske prepovedali na posameznih oddelkih, predvsem na oddelku za pljučne bolezni, oddelku za nevrološke bolezni in onkološkem oddelku.

Tako kot v še nekaterih slovenskih bolnišnicah, tudi v Mariboru svojce bolnikov opozarjajo, naj dosledno upoštevajo režim bolnišnice in upoštevajo navodila zdravniškega osebja.

Zdravje Zaradi gripe prepovedani vsi obiski

Ukrep V UKC Ljubljana omejili obiske, bolnišnica Jesenice jih skoraj v celoti prepoveduje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.