Zdravje > Aktualno
371 ogledov

Odpravljena popolna prepoved obiskov

bolnišnica pacient Shutterstock
Gripa odhaja?

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor so z današnjim dnem preklicali popolno prepoved obiskov na vseh oddelkih. Kot so sporočili iz mariborske bolnišnice, so za zdaj in do preklica obiske omejili na eno odraslo osebo na bolnika.

Zdravje Gripa: To je zagotovo razveseljiv podatek

Popolna prepoved obiskov zaradi porasta števila obolelih za gripo in podobnimi boleznimi je v UKC Maribor veljala od 2. februarja, že pred tem pa so obiske prepovedali na posameznih oddelkih, predvsem na oddelku za pljučne bolezni, oddelku za nevrološke bolezni in onkološkem oddelku.

Tako kot v še nekaterih slovenskih bolnišnicah, tudi v Mariboru svojce bolnikov opozarjajo, naj dosledno upoštevajo režim bolnišnice in upoštevajo navodila zdravniškega osebja.

Bolnik Zdravje Zaradi gripe prepovedani vsi obiski UKC Ljubljana Ukrep Zdravje V UKC Ljubljana omejili obiske, bolnišnica Jesenice jih skoraj v celoti prepoveduje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.