Avto
35 ogledov

15-tonski tovornjak zna voziti še hrček

Volvo tovornjak in hrček
1/8
Volvo
Menite, da je voziti tovornjak težko? Pri Volvu to odločno zanikajo, v dokaz pa so za voznika svoje zverine postavili … hrčka.

Ime mu je Charliem, ima šest mesecev in je prav nenavaden voznik. Volvovi strokovnjaki so ga namreč posadili na čelo modela tovornjaka FMX, da bi dokazali, kako lahkotno je vrteti volan njihovega 15 ton težkega gradbenega stroja.

Malce so preuredili krmilo, tako da so nanj pričvrstili še posebno kolo, znano iz kletk za živali, nato pa uporabili samo še trik s korenčkom in že je Charlie z bezljanjem sem in tja za okusno zelenjavo mimogrede vijugal po ne preveč široki, a precej strmi in ovinkasti neasfaltirani poti po severu Španije.

Seveda je na voznikovem sedežu za vsak primer še vedno sedel pravi voznik, ki pa ni imel dela.

Volvova tovornjakarska divizija je znana po originalni predstavitvi svojih izdelkov. Nedavno so tako v zrak dvignili tovornjak, da bi s tem dokazali trdnost šasije, na njegovi kabini pa je stal kar direktor družbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.