Avto
60 ogledov

Alfa romeo giulia znotraj bolj germanska?

Alfa romeo giulia Alfa Romeo
Kljub številnim različnim zgodbam o alfi romeo giulii v zadnjih letih, je veliko še skritega, veliko pa je po premierni predstavitvi tudi že znanega. Zdaj je razkrit tudi dizajn armaturne plošče v potovalni kabini.

Nizozemska spletna stran Autovisie je prva objavila fotografijo potovalne kabine nove Alfine limuzine, ki je med ljubitelji te legendarne znamke, pa tudi drugih zaljubljencev v avtomobile, v zadnjih dneh sprožila veliko debat.

Italijani so bili vedno znani po smislu za lepoto in detajle. Nova giulua je od znotraj, sodeč po prvi fotografiji, naredila korak proti germanskim konkurentom, ki stavijo na popolno ergonomijo. Morda bo drugače, ko bodo pri Alfi Romeo razkrili opcije za barvno popestritev potovalnega prostora.

Italijani so naslednico alfe 159 v Milanu predstavili v sredo pozno popoldan. Naprodaj bo prihodnjo pomlad, ko se bodo lahko "tresle hlače" tudi BMW serije 3, mercedes-benzu razred C, audiju A4 ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.