Avto
38 ogledov

Američani bodo hrumeli po Ljubljani

All American car meeting V8 club
1/8
Žurnal24 main
V8 Club Slovenija za to soboto napoveduje že 7. All American Car meeting, ki naj bi pred tradicionalni razstavni prostor na parkirišče pred Tuš Centrom v BTC-ju v Ljubljani privabil rekordno število avtomobilov.

Lani so prireditev zmotili dež in poplave, a so organizatorji šesto srečanje vseeno uspeli spraviti pod streho. Letos naj bi jim bilo v soboto vreme bolj naklonjeno, spet pa si bodo lahko obiskovalci ogledali najlepše primerke legendarnih ameriških avtomobilov iz Slovenije in številnih tudi drugih držav. Pri V8 Clubu Slovenija pričakujejo, da jih bo v Ljubljano prispelo več kot 200.

Ob druženju z ameriškimi lepotci bo poskrbljeno za hrano in pijačo, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali izdelavo airbrush poslikave, hot rod stojnice, plesne nastope, merjenje glasnosti izpuhov, na koncu pa bo sledil še rockabilly after party s skupino Eight Bomb.

V nedeljo se bodo udeleženci ob 12. uri podali na krožno vožnjo po Ljubljani.

Preverite še, kdo so bili lani dobitniki nagrad po posameznih kategorijah, v fotogaleriji zgoraj pa si lahko ogledate nekaj utrinkov:

Best of show: Dodge Coronet R/T

Merjenje glasnosti/najglasnejsi izpuh: Ford Mustang GT Cervini's Eleanor

Best van: Dodge Ram Van

Best station wagon: Buick Electra Estate

Best suv: Chevrolet Suburban 7.4 V8

Best pick up: Dodge Ram 1500

Best long distance: Dodge Ram Van 350

Best 60's: Cadillac Eldorado

Best 80's: Pontiac Trans Am GTA

Best 90's: Buick Century

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.