Avto
117 ogledov

Američani na novi lokaciji v BTC

V 8 Club Slovenija Primož Stonič Gregor Prebil
V soboto bo na novi lokaciji v ljublanskem BTC v organizaciji V8 Club Slovenija že osmi zbor ameriških vozil - 8. All American Car meeting. Pozor, lokacija je letos nova, in sicer na območju Industrijske ceste (BTC) za Kristalno palačo.

Primož Stonič iz V8 Cluba Slovenija pravi, da je prav nova lokacija največja novost, vse pa v soboto in nedeljo vabi, da si pridejo pogledat ameriško kulturo, glasbo in v prvi vrsti atraktivna ameriška vozila, ki pod motornim pokrovom skrivajo velike in zmogljive motorje.

BTC | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil
"Sam dogodek je vrhunec prireditve. Dogajanja bo veliko, vsak lahko najde nekaj, kar ga zanima. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, vabljene tudi družine in vsi, ki si želijo ogledati ameriška vozila," pravi Stonič, ki pričakuje, da se bo mednarodnega zbora udeležilo okoli 160 vozil, veselje pa organizatorjem vliva še lepo vreme, napovedano za konec tedna.

To je priložnost za vse, ki jih zanimajo ameriška vozila in bi v svoji garaži radi videli kakšnega ameriškega lepotca. "Brez težav lahko obiskovalci kogarkoli od nas vprašajo za nasvet o nakupu vozila, uvozu iz ZDA, rezervnih delih. Z veseljem bomo pomagali vsem," dodaja Stonič.

Program bo pester, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali izdelavo poslikave airbrush, atraktivna custom kolesa, plesne in glasbene nastope, vedno zanimivo tekmovanje v merjenju glasnosti izpuhov, na koncu pa bo sledil še glasbeni spektakel s skupinama The Fakkers iz Slovenije in The Burning Aces iz Avstrije.

V nedeljo bo sledil zaključek – krožna vožnja po Ljubljani.

Progam
Sobota:

12.00 Začetek srečanja
17.00 Merjenje glasnosti izpuhov
18.00 Plesni nastopi
19.00 Podelitev pokalov v več kategorijah
20.00 Plesni nastopi
21.00 Rock'n'Roll after party s skupinama The Fakkers in The burning aces

Spremljevalne dejavnosti:
- Airbrush
- Chainsaw wood carving
- choper custom kolesa
- stojnice

 

Komentarjev 1
  • raviotar 14:18 15.september 2012.

    Datume dogodka ste namerno izpustili?