Slovenija
146 ogledov

Anderlič zastonj dobil državno zemljo

Velenje turnir tenis VIP CUP Tone Anderlič Žurnal24 main
Tonetu Anderliču je nekdanji strankarski kolega dal zastonj državno zemljo, kjer bi gradil dirkališče in poligon varne vožnje.

Nakdanji poslanec LDS Tone Anderlič oziroma njegova zveza za avtošport bi na državni zemlji gradil dirkališče in poligon varne vožnje, je poročal Pop TV. 

Zemljišče mu je, kot so poročale Finance, brezplačno dal v petletno uporabo njegov strankarski kolega Roman Jakič, ki je bil takrat minister za obrambo. 

Ta je dejal, da pozna milijon ljudi in da poznanstvo na njegovo odločitev ni vplivalo, Anderlič pa ni želel pred kamere in bo v četrtek vse pojasnil na novinarski konferencu

Sosedje so ogorčeni, saj jih nihče ni nič vprašal, lastnik poligona varne vožnje, ki je oddaljen le pet kilometrov, pa je prepričan, da gre za nelojalno konkurenco in se čudi, zakaj država daje zastonj zemljišče za poligon, če jih imamo že pet, ki "dihajo na škrge"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • dragec 18:00 08.april 2015.

    Zdaj vidite desnjaki, kako je pomembno biti levak, biznismen, gimnazijsk imaturant

  • nostradamus 08:39 08.april 2015.

    anderlicev poligon z z jakicevim zegnom hm oba sta ze celo vecnost kvazi politika ki razen lagodnega zivljenja ne bi pocela popolnoma nicesar toda zakaj ne MORS naj odda zemljisce za konkretno najemnino anderlic i AS pa naj sama zbereta ...prikaži več teh 28 mio eur pa bomo hitro videli kako bo projekt poniknil v pozabo lahko je s tujim ....... mahat po koprivah sicer pa jakic ima bogate izkusnje se iz tivolija in stozic

  • Papaja Popi 07:58 08.april 2015.

    Lopvi