Avto
7757 ogledov

Novi audi A7 izgleda kot prava raketa

Audi A7 sportback
1/25
Audi
Audi je razkril drugo generacijo modela A7 sportback.

Novi audi A7 sportback je bolj dinamičen, športen in kaže usmeritev znamke, je ob razkritju druge generacije luksuznega modela dejal šef oblikovanja pri znamki Mark Lichte.

Najboljši na svetu? Avto Audi razkril novi A8, avto, ki vozi sam

Zunanji dizajn je torej bolj mišičast, potovalna kabina pa zelo prečiščena stikal in gumbov ter popolnjena z vsemi možnimi naprednimi tehnologijami, vključno s funkcijo parkiranja na daljavo z daljinskim upravljalcem oziroma pametnem telefonu (funkcija bo na voljo od leta 2018 naprej) in 48-voltno tehnologijo, ki omogoča prenos večjih količin energije, s katerimi so dosegli večjo športnost, učinkovitost in udobje v vozilu.

Audi A7 sportback | Avtor: Audi Audi

Oblikovalci so navdih iskali v konceptu prologue, ki ga je Audi predstavil leta 2014 na avtomobilskem salonu v Los Angelesu, je še ob prvi predstavitvi novinarjem dejal Lichte.

Audi To morate vedeti Avto Audi povsem spreminja poimenovanje, kaj morate vedeti

V znamenju zaslonov

Dodal je, da so notranjost prečistili in zdaj ne le, da je bolj prostorna, tudi že na oko deluje bolj prestižno in komfortno. Na 10,1-palčni zaslonu se prikazujejo podatki večpredstavnostnega sistema, na spodnjem 8,6-palčnem zaslonu pa upravljamo s funkcijami klimatskega sistema, funkcijami za udobje ...

Audi A7 sportback | Avtor: Audi Audi

Štirivratna limuzina je nekoliko krajša od prve generacije, a ima daljšo medosno razdaljo, kar po zagotovilih Audija omogoča več prostora za kolesa in glavo na prednjih sedežih in v drugi vrsti.

Audi RS5 Proti pravilom Avto Audi izdelal tisoče avtov z isto VIN številko

A7 bo na voljo s 3,0-litrskim V6 bencinskim prisilno polnjenim motorjem z 254 kilovatov moči (340 KM), spojen pa bo z dvokslopčnim sedemstopenjskim S tronic samodejnim menjalnikom. Kmalu po začetku proizvodnje bodo sledili tako šest- kot štirivaljni bencinski in dizelski motorji.

Audi A7 sportback | Avtor: Audi Audi

Začetna cena za drugo generacijo A7 v Nemčiji bo 67.800 evrov.

Audi aicon Avto Audi brez luči in volana, ima pa drona
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.