Avto
6 ogledov

Audi RS7

Oblikovalec je z RS7 spoj z modeli znamke Lamborghini ustvaril tudi s pomočjo vr
1/11
Žurnal24 main
Med številnimi samostojnimi oblikovalskimi projekti se najdejo tudi primerki, ki so dostojni delu tovarniških oblikovalskih ekip. Eden takšnih je audi RS7, koncept avstrijskega oblikovalca.

Za razliko od konceptnih avtomobilov, ki rastejo pod okriljem in pobudo tovarniških dizajnerskih ekip, kreacije samostojnih oblikovalcev v večini primerov ostajajo na papirju. Audi RS7 je nastal kot vizija športnega avtomobila prihodnosti z motorjem v zadnjem delu in ki naj bi bil naslednik aktualnega modela R8. Poleg skupnih elementov v sami silhueti je RS7 od resničnega R8 deloma prevzel tudi detajl dvobarvne karoserije, natančneje dela, ki pokriva motor in pogonski sklop.

Bočne linije odkrivajo podobnost z modeli znamke Lamborghini, tisto, kar RS7 avstrijskega oblikovalca Adriana Mudrija dela posebnega, pa je popolnoma originalen prednji del vozila, ki predstavlja posrečeno evolucijo aktualnih rešitev na modelih znamke Audi. Sprednji del RS7 je ena sam velika odprtina, ki spominja na reže za zrak, futuristični videz je dosežen tudi z miniaturnimi LED svetili, ki so v popolnosti zamenjala klasična svetila.

Oblikovalec Adriano Mudri se lahko pohvali tudi z delom v podjetju Magna Steyr. Ali bo njegova kreacija prišla tudi do Audijeve oblikovalske ekipe, pa bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.