Avto
17 ogledov

Bale se ne sme več voziti z lamborghiniji

Gareth Bale EPA
Gareth Bale, superzvezdnik Reala Madrid, ne sme več voziti lambroghinijev, saj zelo slabo vplivajo na njegovo zdravje.

26-letni Gareth Bale se te dni verjetno počuti podobno kot kakšen otrok, ki mu je zdravnik zaradi debelosti prepovedal jesti čokolado. 

Zvezda nogometnega kluba Real Madrid, vredna okoli 120 milijonov evrov, se je morala odpovedati vožnji v 450.000 evrov vrednemu lamborghiniju huracanu. Valežan je bil namreč od julija član ekskluzivnega kluba, s čimer si je pridobil pravico, da se lahko naokoli prevaža v zelenem lepotcu vsakič, ko stopi na britanska tla. 

Bale pa je te dni pojasnil, da je že izstopil iz kluba, katerega letna članarina znaša 42 tisočakov. Pa ne, ker bi ne zmogel plačati, temveč ker se z lamborginijem preprosto ne sme več voziti. Kot je pojasnil, mu že pol ure vožnje v izredno nizkem superšportniku povzročalo izredno hude bolečine v stegenskih mišicah. 

Bale ni edini, ki je stokal zaradi lambotov

Naj bodo še tako hitri in prestižni, lamborghiniji očitno kvarno delujejo na športnike. Po poročanju britanskega The Sun je vir iz zdravniških logov dejal, da so prav lamborghiniji zaradi ergonomije in težkega vstopanja ter izstopanja daleč najslabši avtomobili, ki si jih lahko nogometaši nabavijo. Menda naj bi že več igralcev poročalo o podobnih težavah kot Bale. 

A brez skrbi, Bale ima v lasti kar nekaj ključev ultradragih avtov, s katerimi se lahko potolaži. Med njimi tudi bentleyja, v katerem so ga navijači pred meseci napadli zaradi slabe predstave njegovega kluba. Tudi njegov moštveni kolega Ronaldo je znan kot strastni zbiratelj. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.