Avto
75 ogledov

Bentley lahko odslej obložen s kamnom

Bentley
1/2
Bentley
Pravi les na armaturni plošči? Kako ceneno, lahko odslej v svojih klubih ob srkanju čaja komentirajo lastniki bentleyjev, obloženih s pravim kamenjem.

Kaj loči lukuzni avto od premium vozila? Ponavadi ga najlažje prepoznamo po kakšnih ekstravagantnih dodatkih. Pri Bentleyju te dni sporočajo, da še vedno obvladajo svoj posel jasnega ločevanja med avtomobili za (ne nujno revno) rajo in ultraluksuznimi kočijami za izbrance.

Pri modelih continental in flying spur je namreč britanska znamka v rokah koncerna VW ponudila možnost, da si lastnik del armaturne plošče omisli v kombinaciji pravega kamna. Na razpolago je variacija s skrilavcem ali kvarcitom, oba izvirata iz kamnolomov v Indiji (zveni lahko še bolj aristokratsko?).

Bentley | Avtor: Bentley Bentley
Kamnita obloga je prekrita in izravnana s komaj 0,1 milimetra tanko plastjo steklenih vlaken, zaradi česar pogled petičnih oči na sestavo kamna ni v ničemer kompromitiran. Kamen je na voljo v štirih barvah. 

Cene za dodatek niso navedene, gotovo pa so vse prej ko majhne.

Septembra smo pisali, da je v novem suvu bentley bentaygi, ki ima začetno ceno nad 200.000 evrov, na voljo armaturna ura proizvajalca Breitling, ki prav tako stane 200.000 evrov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • blueone 18:41 09.januar 2016.

    Heh, ta je pa dobra avto brez ure pride 200.000 € z uro pa 400.000 € :-)