Avto
31 ogledov

Bi izzvali Danico in Javšnika?

V varčni vožnji se bo preizkusila tudi Danica Lovenjak. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
V soboto bo Murska Sobota gostila že 4. krog tekmovanja za najbolj varčnega voznika, v katerem gostimo tudi VIP-par. V varčni vožnji se bosta preizkusila televizijska Danica Lovenjak in Matjaž Javšnik.

Bodite varčni vozniki tudi vi in se varčnosti z gorivom učite na naši facebook strani, kjer boste izvedeli veliko nasvetov, kako prihraniti pri gorivu, lahko pa tudi spremljate dogajanje v tekmvoanju za Varčenga voznika, v katerem najmanj potratnemu vozniku v trajno last podarjamo opel astro ecoFLEX.
Žurnal24 in Opel še naprej iščeta varčnega voznika. Varčno in varno vožnjo pa letos spodbujamo tudi s podporo znanih obrazov. Šesti avto bosta zasedla vipovca iz televizijskih vrst. Glede na to, da bo četrti krog potekal v Murski Soboti, smo na tekmovanje povabili prepoznavna obraza in vzhodnega dela Slovenije, televizijsko Danico Lovenjak in igralca Matjaža Javšnika.

Prireditev, ki bo v soboto od 9. ure dalje v BTC-ju v Murski Soboti, bo pomagal moderirati zmagovalec resničnostnega šova Big Brother in televizijski voditelj Jože Činč, zato že zdaj vsi vabljeni, da se udeležite dogodka in se morda pomerite tudi v tekmovanju za najbolj varčnega voznika.

Če bi se radi pomerili v varčni vožnji proti televizijskemu dvojcu, še ni prepozno. Izžrebali smo štiri voznike, ki se bodo potegovali za končno nagrado opel astro ecolflex, še vedno iščemo peti par za sobotno tekmovanje, ki ga bomo izžrebali na mestu dogajanja, pred BTC-jem v Murski Soboti. Ob robu tekmovanja bo potekal bogat spremljevalni program z bogatimi nagradami, lahko pa si boste ogledali in preizkusili oplova vozila, ki jih bo v ta namen razstavila Avtohiša Kolmanič & Dokl.

Glavna nagrada je več kot vabljiva, opel astra ecolflex, ki jo bo Opel zmagovalcu finalne junijske vožnje podelil v trajno last. Tudi nagrade za zmagovalce posameznih tekem niso le simbolične, saj bo vsak odšel domov z navigacijsko napravo nüvi 1200.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

logo_Opel_2011 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.