Avto
23 ogledov

Bi kos raztreščenega lamborghinija?

Lamborghini
1/4
OLX
Se spomnite nedavne vesti o Madžaru, ki je pri okoli 315 km/h na uro popolnoma raztreščil lamborghinija huracana? Sedaj se ostanki prodajajo na spletu in to nič kaj poceni.

Pred dnevi smo pokazali video lamborghinija huracana, ki kaže trenutke, ko sta voznik in sopotnik v bližini Blatnega jezera doživela strašljivo nesrečo. Potnika sta jo po čudežu odnesla še kar dobro, medtem ko je avto na mestu nesreče popolnoma zgorel. 

A tudi ostanki ostankov lamborghinija, ki je nov stal vsaj 200.000 evrov, še niso za v smeti. Na neki madžarski spletni strani se je namreč na prodaj pojavila prav razbitina dotičnega huracana. Najsi deluje še tako "ubogo", želi njen lastnik preračunano iz forintov zanjo okoli 6.500 evrov denarja.

Če se vam zdi, da za ta denar iz kupa zverižene kovine ne boste mogli postrgati kaj uporabnega, daje prodajalec na razpolago še ločeno ponudbo in sicer prodaja dve najbolj celi platišči ter keramične zavore.

Kot za oboje poudarja prodajalec, gre za izredno redek originalni kos lamborghinija, ki bi v pisarni ali v domači hiši ljubitelja pomenil prav poseben okras in dokazoval lastnikov okus za visoko avtomobilsko umetnost.

Če vas zanima, je lahko posamezno platišče vaše za 130 evrov, medtem ko keramične zavore stanejo zajetnega tisočaka in 70 evrov. To se morda zdi veliko, a je potrebno vedeti, da nove stanejo nekajkrat več. Huracan jih je imel sicer stadnardno nameščene, vendar mu očitno niso pomagale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.