Avto
12762 ogledov

Bizarno do konca: sredi koruznega polja mu je zgorel ferrari

Bimbo Youtube
Ferrari in spremljevalno vozilo sta se vsak zase vnela med snemanjem videa. Italijanskega lepotca so gasili z energijsko pijačo.

Iz rubrike 'saj ne more biti res, pa na žalost je'. Teksaški spletni vplivnež WhistlinDiesel je pripravljen z avtomobili početi tudi nedostojne stvari, kar je že večkrat dokazal.

In zdaj je prišel na idejo, da bi ferrari F8 tributo lahko vozil tudi izven asfalta. Natančneje, po pravkar požetem koruznem polju. Zato je kot da bi imel v rokah volan kakega john deera zavil s ceste.

Lepi italijanski športnik je nekaj časa mirno prenašal nedostojno mučenje, za katero ni bil skonstruiran. V nekem trenutku pa so iz spremljevalne filmske ekipe začeli opozarjati WhistlinDiesela, da se izpod avta kadi. Vroč izpuh je očitno vnel nakopičene ostanke koruznih listov in prišlo je do požara, ki je zajel zadnji del ferrarija. 

Ker so se podviga lotili po youtubersko, s seboj niso imeli niti gasilnega aparata, še kakšne plastenke vode ne. Zato so skušali ogenj pogasiti kar z ostanki red bulla in drugih energijskih pijač, katerih jim ni manjkalo. Brez uspeha. 

A vmes se je spontano začelo kaditi še iz spremljevalnega Chryslerjevega enoprostorca, saj tudi ta ni bil imun na kombinacijo vročega izpuha in suhega listja. Panična ekipa je imela le nekaj trenutkov, da so iz avta rešili vsaj snemalno opremo.

Tragikomedijo so zaključili gasilci, ki pa kaj več kot pogasiti uničena avta in okolice niso mogli storiti, medtem ko je vplivnež poplesaval naokoli in se čudil dogajanju. V nekaj minutah je tako v zrak izpuhtelo za okoli pol milijona evrov - velika večina seveda na rovaš ferrarija. 

Menda je bil lastnik ferrarija kar WhistlinDiesel sam, spremljevalno vozilo pa je bilo najeto. V komentarjih je WhistlinDiesel na očitke, da je šlo za načrtovan dogodek, odgovarjal, da mu je v praktično novem ferrariju zgorelo veliko osebnih stvari in da česa takšnega res niso pričakovali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3