Avto
517 ogledov

BMW lahko ohladite na daljavo

BMW remote engine start BMW
Avtomobili so vse bolj in bolj napolnjeni s sodobno tehnologijo, ki pride prav tudi v poletnih dneh. BMW namreč v okviru operacijskega sistema iDrive 7.0 ponuja tudi funkcijo »remote engine start«, ki omogoča tudi daljinski zagon klimatske naprave.

Funkcija je na voljo v BMW-jih serije 5, M5 in M5 comptition in serije 4, lastniku pa omogoča, da petnajst minut pred začetkom vožnje s pomočjo aplikacija BMW connected drive app na daljavo vžge svoj avtomobil, s čimer tudi klimatski napravi omogoči, da kabino shladi (oziroma segreje) na želeno temperaturo. Voznik in potniki tako vstopijo v že pripravljeno prijetno vozno okolje.

BMW iX3 Znan prihod v SLO Avto To je iX3 - BMW-jev električni SUV

Pri BMW pravijo, da funkcijo mogoče z razdalje 30 do 70 metrov aktivirati tudi s ključem, omogočap tudi vklop gretja sedežev in volanskega obroča in zračenja sedežev, če so seveda te možnosti vgrajene v avtomobil. Funkcija je sicer najbolj uporabna v izrazito vročih ali hladnih okoljih.

BMW i Hydrogen NEXT Avto Čez pet let se bodo BMW-ji vozili na vodik

BMW remote engine start | Avtor: BMW BMW

Zgoraj omenjeni modeli imajo funkcijo na voljo že ob nakupu, v mnogih drugih pa je na voljo po softverski nadgradnji sistema preko spleta. Med avtomobili, ki omogočajo nadgradnjo, so poleg BMW-jev novih serij 5 in 4, še BMW-ji 320i, 330i in M340i, 740i, 740Li, 840i in Z4, ki spo bili izdelani po juliju 2019, ter X5 xdrive40i in X6 xdrive40i, izdelana po avgustu 2019.

BMW X6 M50 d Avto Izjemen napredek na področju filtracije zraka v kabini
 

 
Komentarjev 1
  • Avatar nadine20
    nadine20 17:15 11.avgust 2020.

    Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki od 5.000 do 5.000.000 EUR do vsi resni ljudje, odvisno od zahtevane kolicine v realne potrebe, obrestna mera je 2% ...prikaži več na leto. Kontakt: leydifinance@gmail.com To pocnem noter naslednja podrocja: - financno posojilo - Hipoteka - Naložba v posojilo - Posojilo za avto - konsolidacija dolgov - Odkup kredita - Osebno posojilo - Ste v arhivu itd. Prijavlje