Avto
47 ogledov

BMW serije 3 še kot karavan

BMW serije 3 touring
1/26
BMW
BMW je 14. oktobra lani v Münchnu predstavil novo generacijo serije 3, ki so jo Bavarci predstavili v klasični limuzinski izvedenki s štiri vrati. Zdaj je na vrsti novi touring, ki bo premierno prikazan na avtosalonu v Leipzigu. Prodaja se bo začela septembra.

Nova generacija BMW serije 3 touring je od predhodne daljša za 10 centimetrov (zdaj meri 464 centimetrov), medosna razdalja je daljša za pet centimetrov (zdaj 281 centimetrov). Prostornina prtljažnega prostora je iz 460 zrasla na zdajšnjih 495 litrov, v primeru, da zložimo zadnje sedeže jo je moč povečati na 1500 litrov, kar je 115 litrov več v primerjavi s predhodnikom.

Kupcem bo na voljo vsa tehnika, ki so jo predstavili v limuzinski različici, to pomeni BMW ConnectedDrive, Head-Up Display, Lane Departure Warning, Blind Spot Detection, BMW Parking Assistant, kamera za vzvratno vožnjo, ...

V ponudbi bo tudi M Sport paket, ki med drugim vključuje športne sedeže, športni usnjeni volan, 18- in 19-palčna aluminijasta platišča, aero body kit, športno nastavljivo podvozje in M sport zavore.


BMW serije 1 tudi s tremi vrati


BMW serije 1 | Avtor: BMW BMW
BMW je predstavil še fotografije nove serije 1 s tremi vrati, ki bo naprodaj septembra letos, novost pa sta tudi dve motorni različici, najmočnejša BMW M135i z 235 kilovati moči (320 KM) in osnovni model 114i z 75 kilovati moči (102 KM). Pri BMW so prav tako najavili, da bodo novembra serijo 1 ponudili s pogonom na vsa štiri kolesa, in sicer v različicah 120d xDrive i M135i xDrive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.