Avto
28 ogledov

Bo zaposlen pri ruski vojski?

Jeremy Clarkson, Top Gear EPA
Generalnega direktorja BBC-ja Tonyja Halla varujejo telesni stražarji zaradi groženj po tem, ko je odpustil voditelja oddaje Top Gear Jeremyja Clarksona. Ta medtem prejema številne ponudbe za novo službo.

Generalni direktor BBC-ja Tony Hall je prejel grozljivo pismo z grožnjami smrti njemu in njegovi ženi, ker je odpustil voditelja oddaje Top Gear.

Zdaj ga ščiti elitna skupina telesnih stražarjev, piše Daily Mail. Včeraj zvečer so s Scotlan Yard potrdili, da policisti preiskujejo grožnje s smrtjo. Hall je postal tarča po tem, ko je sprejel dokončno odločitev, da pogodbe s Clarksonom ne bodo obnovili.

Tudi ruska vojska

Jeremy Clarkson pa očitno ne bo imel težav pri iskanju nove službe. Televizijski kanal ruske vojske Zvezda naj bi Clarksonu že ponudil službo pri vodenju oddaje, ki spominja na Top Gear. V odprtem javnem pismu so med drugim zapisali, da mu izražajo globoko čast in vabijo k sodelovanju. Želijo ga pri vodenju avtomobilistične oddaje, v ta namen pa ga v začetku aprila vabijo na razgovor v Moskvo.

Clarkson bo moral zapustiti BBC, ker je na začetku marca po dolgem snemalnem dnevu najprej 20 minut verbalno napadal producenta Oisina Tymona, nato pa nadenj planil ter ga še pol minute fizično “obdeloval”.

PREBERITE ŠE

Tudi uradno: Jeremy Clarkson odpuščen!

Top Gear s tankom nad BBC

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.