Avto
58 ogledov

Captur nekaj nad 15 tisočaki

Renault captur
1/14
Renault
Renault je razkril francosko ceno za svoj prvi mali mestni SUV captur, ki je bil javnosti prvič predstavljen v začetku meseca na avtosalonu v Ženevi.

Renault captur bo v Franciji z energy bencinskim agregatom z 90 konjskimi močmi in vstopno opremo na voljo za najmanj 15.500 evrov. Začetni paket za francoski trg bo vključeval tempomat, sistem za pomoč pri speljevanju v klanec, štiri zračne blazine in ESP, meglenke in 16-palčna platišča.

Najcenejši dizel z enako številno konjenico kot vstopni bencinski model bo stal najmanj 17.700 evrov, najdražji captur bo stal 22.700 evrov.

Prvi urbani križanec znamke je drugi nov avtomobil pod taktirko oblikovalca  Laurensa Van den Ackerja, s cliem si deli tudi platformo. Bolj kot na agresiven videz stavi na poudarjen praktičen značaj z dvobarvno zunanjostjo, imel naj bi tudi vse značilne francoske gene. Čeprav je na zunaj dolg 4,12 metra, znotraj obljublja veliko udobja in prostornosti, tudi zaradi močno naprej potegnjenega vetrobranskega stekla.

Značilni so še visok položaj voznika, velik prtljažnik, prilagodljiva notranja ureditev in veliko odlagališč. Na voljo bo nova povezljiva na armaturno ploščo nameščena tablica Renault R-Link z zaslonom na dotik in sodobno zvočno napravo s šestimi zvočniki, povezljivostjo Bluetooth vključno s funkcijo audio-streaming ter hi-fi zvočnim sistemom Arkamys.

Komentarjev 1
  • fordA 19:14 17.marec 2013.

    Renault pač to pomeni, da je slab izdelek.!