Avto
17 ogledov

Voditelju Top Geara med divjo vožnjo postalo slabo

Chris Evans in Top Gear
1/7
Profimedias
Chris Evans, novi voditelj novega Top Geara je bruhal, ko ga je nova sovoditeljicca Sabine Schmitz vzela s seboj na divjo vožnjo v audiju R8 V10.

Chrisu Evansu zadnje tedne ne gre ravno po načrtih, saj se sooča z velikimi težavami pri projektu oživitve nekdaj najbolj priljubljene avtomobilistične oddaje na svetu Top Gear, ki je neslavno potonila po neumnostih Jeremyja Clarksona. 

Tako je prišlo v Evansovi ekipi do spora z vodstvom BBC in osipom strokovnega kadra, na plano pa so prišle tudi informacije, da je Evans med snemanjem stolkel testnega jaguarja. 

Gotovo pa ne gre le za govorice pri pripetljaju, ko je Evansu med vožnjo po dirkališču postalo slabo, saj to dokazujejo fotografije. Bodoča sovoditeljica, nemška profesionalna dirkačica Sabine Schmitz je za volanom novega audija R8 V10 divjala po dirkališču Mazda Raceway v ameriškem Montereyju. Poleg nje je sedel Evans, ki pa mu je očitno postalo med ovinki nevzdržno, saj je v nekem trenutku najhitrejši serijski audi moral ustaviti ob progi, Evans pa je pohitel na plano izbruhat kosilo. 

Ne more voziti in čebljati obenem

Že pred tem so se pojavljale govorice, da ima Evans, doslej znan predvsem kot radijski voditelj, velike probleme, ko mora hkrati voziti in gledati v kamero, kar je sicer stalna praksa snemalnih kadrov v takšni oddaji. 

Chris Evans in Top Gear | Avtor: Profimedias Profimedias
Poleg Evansa in Schmitzove bo v voditeljskem trojčku še Chris Harris, širši javnosti znan po svojih spletnih testih hitrih avtomobilov. Tudi za Stiga se bo našlo mesto.

Top Gear se na male zaslone vrača predvidoma maja letos, a čaka oddajo naporno delo pri pridobivanju nekdanje slave, še posebej ker se "upokojenci" Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May vračajo z novim avtomobilskim projektom pod okriljem Amazona. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.