Avto
23 ogledov

Clarkson znorel, ker je bil pod stresom

Jeremy Clarkson, Top Gear EPA
Odpuščeni voditelj Jeremy Clarkson je v intervjuju povedal, da je bil dan, ko je napadel producenta, najbolj stresen dan njegovega življenja.

Odpuščeni voditelj Top Geara Jeremy Clarkson je dal intervju za The Sunday Times. Kot je povedal časniku, mu je zdravnik le dva dni pred sporom s producentom, zaradi katerega je bil ob voditeljski stolček izjemno popularne oddaje, povedal, da ima po vsej verjetnosti raka na jeziku. Svetoval mu je, naj gre takoj na pregled, a tega ni mogel storiti, saj je bil sredi snemanj Top Geara in oddaja "je bila vedno na prvem mestu“.

Clarkson je fizično napadel producenta Oisina Tymona, ker mu ni bil sposoben dostaviti tople hrane. Clarkson pravi, da je bil ta usodni dan najbolj stresen dan njegovega življenja. "Bilo je neverjetno stresno. Vse je šlo narobe. A vsi imajo stresne dneve, s katerimi pa se bolje spopadajo kot jaz,“ je povedal legendarni voditelj, ki se je po tem, ko mu je BBC povedal, da z njim ne bodo podaljšali pogodbe, počutil "bolno“, saj se je svoji službi po ločitvi in smrti matere popolnoma posvetil.

Kreativni direktor BBC-ja Alan Yentob je sicer pred kratkim povedal, da ne izključuje ponovnega sodelovanja s Clarksonom, ki pravi, da enostavno čuti, da bo nekoč spet delal na oddaji o avtomobilizmu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.