Avto
565 ogledov

Dinamični avtosalon na Vranskem

Mercedes-Benz Experience na Vranskem Andrej Leban
Prvi vikend junija se bo na Vranskem odvil največji slovenski dinamični avtosalon. Traja bo od petka do nedelje

Organizirala ga bo skupina Emil Frey, ki v Sloveniji zastopa 12 avtomobilskih znamk in 3 znamk gospodarskih vozil. Organizatorji so se za pomoč za ta prav poseben dogodek obrnili na AMZS Centra varne vožnje na Vranskem. 

Dinamični avtosalon zato, ker bodo lahko obiskovalci številne od razstavljenih avtomobilov tudi sami testirali v varnem okolju poligona. Med drugim tudi na terenski vožnji ali pa na različnih postajah varne vožnje. Tam bodo najnovejša električna vozila, pripeljali pa bodo tudi nekaj starodobnikov.

Med drugim pri organizatorju obljubljajo, da bodo med številnimi modeli gotovo še posebej atraktivni mercedes-AMG GT, fiat abarth, DS 7 E-tense 4x4, mercedes-benz G, peugeot 208 rally, jeep gladiator, citroën AMI, honda civic, mercedes-benz unimog, mercedes-benz eactros ...

Na nobenem slovenskem avtomobilskem salonu doslej obiskovalci niso imeli priložnosti preskusiti razstavljenih avtomobilov, pravijo pri Emil Frey, obiskovalcem obljubljajo vse, od izbire novega družinskega avtomobila do pogleda v prihodnost.

Vstop na dogodek, ki bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem potekal od petka 2. junija do nedelje 4. junija, je brezplačen, potrebne pa so predhodne prijave prek namenske spletne strani.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.