Avto
2940 ogledov

Enim še kar ni jasno! Spet "selfi" sredi AC!

Selfi sredi avtoceste infoPot/Facebook
Je res vredno?

Prejd dnevi se je par ustavil ob robu avtoceste in se fotografiral na brežini. Po medmrežju pa se širi že nov posnetek moškega, ki v stoječi koloni na reševalnem pasu primorske avtoceste z iphonom v roki beleži svoje nepozabne vtise.

Na fotografiji, ki jo je objavil FB profil InfoPot, je videti, da v močnem sneženju stoji med obema kolonama vozil, ki so se ustavila za Darsovim plugom. Za kuliso si je moški izbral tudi reševalno vozilo. 

Fotosesija na avtocesti Magazin Je ženska, ki se je slikala na avtocesti, ta znana Slovenka? Fotosesija na avtocesti skrajno nevarno Slovenija Neverjetno: na zasneženi avtocesti ustavila avtomobil in ...

"Če smo se ob prejšnjem sneženju zgražali nad fotografiranjem ob štajerski avtocesti, nam je danes v 'nabiralnik' prispel še prizor s primorske avtoceste med Razdrtim in Postojno. Hoja po avtocesti je nevarna in z razlogom prepovedana, zato vas prosimo, da tega NE počnete. Če že potrebujete sliko z avtoceste, lahko to varno storite na počivališčih," so zapisali pri InfoPot.

Hoja po avtocesti je izjemno nevarna in z razlogom dovoljena le v izrednih okoliščinah (reševalne službe, vzdrževalci, vozilo v okvari na odstavnem pasu ...).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
 • Kmodri 16:24 23.januar 2023.

  Ma, ne moreš verjeti kakšne neumnosti nekateri počnejo. Ko bo nesreča pa noben ne bo odgovoren.

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 15:50 23.januar 2023.

  Ne morem verjeti kako so eni ljudje brez pameti, da za fotko izpostavlja svoje in tuje življenje. Ne razumem, kaj taki ljudje ne znajo predvideti enega ali dveh korakov naprej. Bom pa rekla še takole, naj se takemu zgodi nesreča, ...prikaži več naj nosi posledice, samo naj ne izpostavlja drugih lastni neumnosti in brezbrižnosti.

 • Svobodnež 15:09 23.januar 2023.

  Kretenom pomaga edino odvzem vozniške in krepka kazen!