Avto
15 ogledov

Eto'ojev bentley hitel v Srbijo

Ukradeni bentley je zdaj na varnem. (Foto: Madžarska policija) Žurnal24 main
Madžarski policisti so nogometnemu zvezdniku Interja Samuelu Eto'u polepšali dan, saj so na meji s Srbijo odkrili njegovega ukradenega bentleyja.

Bentley GT je izginil z nekega parkirišča v Milanu marca letos. V trenutku poskusa prehoda meje je imel nameščene ukrajinske tablice, policistti pa so se na okoli 150.000 evrov vrednem lepotcu odločili preveriti serijske številke. Izkazalo se je, da so imeli dober nos, saj je bil avtomobil na listi ukradenih vozil. Voznik, Ukrajinec po rodu, se je zagovarjal, da ga je Poljakinja na sopotnikovem sedežu prosila, naj avtomobil odpelje v Grčijo. Vendar je le malo verjetno, da voznik ni vedel, kakšno vroče blago vozi, saj ima sam že zajeten kriminalni dosje, so še sporočili madžarski možje postave, ki so priprli tudi Poljakinjo.

Šola z ukradenim avtomobilom se je za Eto'oja končala srečno, gotovo pa svojih avtomobilov ne bo posojal več tako zlahka kot doslej. Bentleyja je namreč usodne noči posodil svojemu kolegu v moštvu, Avstrijcu Marku Arnautoviću, temu pa so ga nato izpred nekega hotela sunili neznanci, ki pa tedaj gotovo niso vedeli, na kakšen plen so naleteli.

Spomnimo, pred tremi leti je podoben bentley domnevno izginil tudi slovenskemu poslovnežu Darku Hrvatiču. Ta je kasneje novico demantiral in pojasnil, da je avtomobil sam pustil v tujini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.