Avto
1031 ogledov

F-pace s sistemom za odpravljanje cestnega hrupa

Prenovljeni jaguar f-pace
1/18
Jaguar
Jaguar je predstavil temeljito prenovljenega f-paca, ki je po novem na voljo tudi kot zmogljivi priključni hibrid z več kot 400 konjskimi močmi.

Jaguar je oblikovno in tehnično posodobil in elektrificiral pogonski sklop športnega terenca f-pace. Posodobljena zunanjost vključuje novo zasnovo pokrova motorja, izstopata izjemno tanka štirikotna žarometa LED, nova sta tudi maska in nove zadnje luči ter novi odbijač.

Prenovljeni jaguar f-pace | Avtor: Jaguar Jaguar

Range rover 50 let Avto Podeželski gospod praznuje abrahama

V kabini je popolnoma prenovljena notranjost, pri kateri so dali poudarek podrobnostim. Izboljšali so materiale, pozornost pa so posvetili novim tehnologijam za povezljivost in varnost. Tehnologije vključujejo najnovejši sistem za informacije in zabavo znamke Jaguar Pivi Pro z dvema karticama SIM, ki vključuje popolnoma novi 11,4-palčni ukrivljeni zaslona na dotik s tehnologijo HD.

Magna Steyr Hoče Avto Pomemben mejnik v Magni

F-pace po novem ponuja možnost brezžičnega posodabljanja programske opreme, tudi sistema za informacije in zabavo. Vozila so opremljena z inovativnim sistemom za aktivno odpravljanje cestnega hrupa in ionizacijo zraka v kabini s filtracijo delcev PM2,5, ki omogoča zajemanje izjemno finih delcev in alergenov.

Prenovljeni jaguar f-pace | Avtor: Jaguar Jaguar

Avto Super rokavice za sestavljanje avtomobilov

Na izbiro bo priključna hibridna električna različica (PHEV) in blagi hibridi. Priključno hibridno električno vozilo vključuje štirivaljni hibridni bencinski pogonski sklop s sistemsko močjo 404 KM, omogoča pa vožnjo izključno na elektriko do 53 kilometrov poti. V primeru priključnega hibrida so izpusti CO2 49 g/km.

Prenovljeni jaguar f-pace | Avtor: Jaguar Jaguar

Jaguar I-pace Drugačna izkušnja Avto Šel sem v trgovino z električnim jaguarjem I-pace. Napaka!

Novi je vrstni šestvaljni 3,0-litrski bencinski motor Ingenium z močjo 340 KM in 400 KM ter vrstni šestvaljni dizelski motorji Ingenium s 300 KM in blago hibridno tehnologijo. F-pace vključuje tudi novo generacijo 2,0-litrskega štirivaljnega turbodizelskega motorja Ingenium z blago hibridno tehnologijo.
 

Komentarjev 2
  • NeAnonimni 12:13 16.september 2020.

    Aktivno odpravljanje cestnega hrupa = zmanjšanje zavedanje okolice okoli sebe, saj nič ne slišiš.. npr, druge motoriste, sirene vozil na nujni vožnji, trobljenje.. meni se zdi to nevarno..

  • mojatak518 11:46 16.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com