Avto
9585 ogledov

Ferrarija 430 scuderio do popolnosti uničil v eni sami uri

1/2
youtube
Da Ferrari ni za vsakega, potrjuje zgodba iz Velike Britanije.

Neimenovani Britanec je za ferrarija 430 scuderio odštel več kot 300 tisoč evrov. Le uro po prevzemu je s športnim avtomobilom zletel s ceste, avto se je spremenil v "ognjeno kroglo" in v popolnosti zgorel. Voznik se je še pravočasno rešil.

Nesreča se je zgodila v South Yorkshireu v Veliki Britaniji, novopečeni lastnik pa je svojega črnega ferrarija uničil v zgolj eni uri po prevzemu v prodajnem salonu. Le sreči se lahko zahvali, da jo je odnesel le z nekaj praskami, potem, ko je izgubil nadzor nad vozilom in zletel s ceste.

Alfa Romeo Giulia Za volanom giulie QV Avto Alfa romeo giulia je najbližja pot do ferrarija

Policisti so bili začudeni

Na policiji so pojasnili, da je voznika na mokri cesti zaneslo v levem ovinku, po silovitem udarcu ob podlago se je vozilo vnelo in zagorelo. "Ko so reševalci in policisti prišli na kraj nesreče, so videli, da je z voznikom vse v redu. Avtomobil je gorel tako močno, da so ga z bankine z vodo polivali z razdalje 50 metrov," so pojasnili policisti in dodali, da so bili presenečeni, ko so videli, da ima voznik le nekaj prask.

ferrarijev 3,9-litrski V8 motor NAJBOLJŠI MOTORJI Avto Ferrarijev motor spet najboljši na svetu

V kakšnem stanju je bil avtomobil po nesreči dovolj zgovorno pove vprašanje policistov, ki so voznika vprašali: "Kakšen avto ste pa vozili?" Odvrnil je: "Bil je ferrari." Na policiji so po preiskavi zapisali, da ni bilo sledi nevarne vožnje, prav tako po pričanju številnih očividcev voznik ni vozil predrzno in zelo hitro.

Komentarjev 2
  • Jonathan Archer 00:57 31.julij 2017.

    300.000€ Avtor prispevka bi lahko vedel, da je cena vozila prenapihnjena za faktor 2,5. Po 43p je prišla 458ca nato pa zadnja serija z prvim ferrarijevim turbo motorjem ter preko 600 konji. In ta novi ferrari je z davki cca:300.000€ v povprečju.

  • jgm 15:26 30.julij 2017.

    Seveda ni vozil hitro ... Počasi se je cijazil in oviral promet za sabo.