Avto
10 ogledov

Gemballo ustrelili v glavo

Uwe Gemballa Žurnal24 main
Nekdanjega slavnega predelovalca Porschejevih in Ferrarijevih avtomobilov Uweja Gemballo so našli mrtvega v Južnoafriški republiki, potem ko je bil pogrešan že od februarja.

Uwe Gemballa, eden najbolj znanih tunerjev Porschejevih in Ferrarijevih superšportnikov, je februarja izginil v Južnoafriški republiki. Po sedmih mesecih so policisti našli njegovo truplo. Gemballo so ustrelili v glavo, truplo pa zavili v PVC-folijo in odvrgli v puščavi zahodno od Pretorie.

Za ustanoviteljem slavne tuning hiše, ki je medtem zaprla svoja vrata, Uwejem Gemballo, so se vse sledi zabrisale februarja, ko je bil na službenem potovanju v Johannesburgu v Južni Afriki. Nemški Stern.de piše, da za vsem stoji češki kriminalec številka 1 Radovan Krejcir, ki je Gemballo iz neznanega razloga povabil v Južnoafriško republiko. Policija je imela zabeležen tudi telefonski pogovor, v katerem češki kriminalec nekdanjemu lastniku tunerske hiše grozi s smrtjo.

Krejcir je najbolj iskan češki kriminalec, ki pa ga Južnoafriška republika ne želi izročiti Češki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.