Avto > Iz druge roke
3824 ogledov

Aerodrom Portorož prodaja svojo legendo

Lada niva
1/8
Letališče Portorož
Aerodrom Portorož bo 27. marca na javni dražbi prodajal svojega legendarnega starodobnika.

Aerodrom Portorož bo 27 marca ob 11.00 organiziral javno dražbo, na kateri se bodo lahko dražitelji potegovali za več kot tri desetletja staro lada nivo. Kot so objavili na spletni strani letališča, je legendarna lada niva celo življenje preživela kot operativno letališko vozilo portoroškega letališča.

Lada niva | Avtor: Letališče Portorož Letališče Portorož

peugeot 206 plus Rabljeni Avto 10 avtov, ki jih lahko dobiš za ceno novega iphona

Lada niva | Avtor: Letališče Portorož Letališče Portorož

Prvič je bila registrirana 19. aprila leta 1989. Pod motornim pokrovom je originalni 1,6-litrski bencinski motor, avto ima vlečno kljuko in seveda dobro znani štirikolesni pogon, s katerim, kot so zapisali, "ostaja niva še vedno ena izmed kraljic neurejenih brezpotij."
Avtomobil ima prevoženih nekaj manj kot 39 tisoč kilometrov in je v dobrem tehničnem in karoserijskem stanju. Ogled vozila bo možen dve uri pred začetkom dražbe. Začetna izklicna cena za vozilo je 700 evrov. Nakup bo potekal po principu videno-kupljeno.

Lada niva | Avtor: Letališče Portorož Letališče Portorož

Rabljeni avto Furs svari Avto 60 odstotkov vseh rabljenih avtov uvozimo iz teh dveh držav

Lada niva | Avtor: Letališče Portorož Letališče Portorož

Kot so še zapisali ima vozilo vso potrebno dokumentacijo za izvedbo registracije. Trenutni lastnik vozila bo poskrbel za prenos lastništva vozila na novega lastnika. Varščina za prisotnost na dražbi, ki bo potekala zaradi ukrepov NIJZ na ploščadi letališča, do katere bodo lahko pristopili le plačniki varščine, je določena v višini 100 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.