Avto > Iz druge roke
4581 ogledov

Hyundai v nov projekt: Prodajal bo rabljene avtomobile

Hyundai Promise, prodaja rabljenih avtomobilov Hyundai
Zaradi ugodnih obetov se vse več avtomobilskih znamk v okviru svoje dejavnosti odloča za prodajo rabljenih. Med njimi bo tudi Hyundai, ki je zagnal projekt Hyundai Promise.

Kot so sporočili, bi radi v okviru projekta, ki za zdaj pilotsko deluje v sedmih evropskih državah, prodajali preverjene rabljene avtomobile in hkrati pripomogli k varnosti, transparentnosti in zaupanju pri prodaji rabljenih avtomobilov.

Nakup avtomobila preko interneta Avto Nemška pocenitev avtomobilov blagodejna tudi za slovenskega kupca

Hyundai Promise, prodaja rabljenih avtomobilov | Avtor: Hyundai Hyundai

Vsak rabljeni avtomobil bodo namreč pregledali v skladu s seznamom, ki bo obsegal natanko sto kategorij. Med njimi bodo tudi preverjena zgodovina vozila z navedbo servisnih opravil in morebitnih popravil, prav tako pa bo opravljen tudi pregled vitalnih delov samega avtomobila.

BMW Z4 Sodišče odločilo Avto Po nesreči nastavil spletno ceno BMW-ja za 1 evro

Tudi električni

Prodaja rabljenih avtomobilov sicer ne bo omejena le na avtomobile z motorji na notranje zgorevanje, ampak bo obsegala tudi rabljene električne avtomobile. Pri Hyundaiju so se ob tem pohvalili, da so edino avtomobilsko podjetje, ki ob prodaji rabljenega električnega vozila izda tudi certifikat o stanju njegove baterije.

Hyundai Promise, prodaja rabljenih avtomobilov | Avtor: Hyundai Hyundai

Pri Hyundaijevem slovenskem zastopniku Hyundai Auto Trade so povedali, da programa v Sloveniji trenutni še ne izvajajo in tudi ne vedo, kdaj in če ga bodo. Bodo pa javnost gotovo obvestili, ko bo znanih več podatkov.

V državah, kjer poteka pilotski program Hyundai Promise, so ga dobro sprejeli tako veliki kot tudi majhni prodajalci rabljenih avtomobilov. Z vidika trgovcev je namreč pomembno, da so pravila programa lahko razumljiva tako za trgovce kot tudi za kupce, ki jih daje predvsem obet varnosti in kakovosti. Trgovci, ki sodelujejo v programu, lahko sicer svoje preverjene avtomobile uvrstijo tudi na Hyundaijev portal za prodajo rabljenih avtomobilov.

Okvara avtomobila Zanesljivost novih avtomobilov Avto Zanesljivost novih avtomobilov: Presenetljivi veliki poraženec

Hyundai Promise, prodaja rabljenih avtomobilov | Avtor: Hyundai Hyundai

Dizel Avto Evropska država se spreminja v smetišče avtomobilov
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.