Avto > Iz druge roke
13516 ogledov

Policija prodaja vozila, to je cena

Policija
Ministrstvo za notranje zadeve prodaja 138 kosov rabljenih prevoznih sredstev. Svoje ponudbe lahko pošljete do 15. junija 2021.

Ministrstvo za notranje zadeve je objavilo javno zbiraje ponudb za 138 kosov rabljenih prevoznih sredstev. Na fotografiji, ki so jo objavili so vidne škode octavie VRS starejših letnikov. Ponudnik mora ponuditi odkup vseh premičnin v celoti, torej vseh 138 kosov rabljenih prevoznih sredstev. Izhodiščna cena za premičnine znaša skupaj 87.722,25 evra, torej povprečno okoli 640 evrov za eno vozilo.

Novice: Policija preiskava policijski trak | Avtor: Andrej Leban Fotografija je simbolična. Andrej Leban

Tehnični pregled SERVIS Avto Katere avtomobile srednjega razreda se splača kupiti?

Na ministrstvu so priložili tudi seznam vozil, na katerem so vozila od letnika 1981, razen dveh, opel astra letnik 2015 in enega renaulta letnik 2014, so vsa vozila starejša od 10 let. Na seznamu so nekatera zanimiva vozila, kot so puch 230, pa tudi službeni policijski motocikli znamke Aprillia, Honda in BMW, pa vse do kombijev in tovornih vozil. V večini primerov gre za vozila z od 150.000 do 300.000 prevoženimi kilometri. Okoli 50 vozil ni v voznem stanju. Celoten seznam najdete tukaj.

Policija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Rabljeni avti Avto Bo nova evropska direktiva podražila slovenske rabljene avtomobile?

Ponudniki morajo ponudbi priložiti potrdilo o plačani varščini v znesku 8.800 evrov. Premičnine so naprodaj po načelu »videno-kupljeno«, zato morebitne reklamacije po končanem javnem odpiranju ponudb ne bodo upoštevane, v pravilih navajajo pri ministrstvu, prodajalec pa lahko po prejemu ponudb opravi dodatna pogajanja za dosego ugodnejše ponudbe.
 

Komentarjev 2
  • Beverly_Floyd 13:40 22.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar cvekalo
    cvekalo 16:06 21.maj 2021.

    Če bi moj uslužbenec oddal od sebe takšno skrpucalo, ga isti trenutek nasuvam iz službe. Da napiše za prevozno sredstvo samo BMW... dalje pa vohaj je milo rečeno nezaslišano.