Avto > Iz druge roke
6047 ogledov

Prodaja se avtomobilski biser

Silverstone Auctions
Dobra priložnost. Mr. Bean prodam odlično ohranjeno lancia delta integrale z malo prevoženimi kilometri.

Rowan Atkinson, pri nas poznan po kultni seriji "Mr. Bean", je strasten zbiratelj avtomobilov, ki skrbno izbira svoja vozila, a zna v vsakem tudi uživati. Skozi njegovo garažo so šle številne klasike, med njimi tudi lancia delta HF integrale evo II.

Lancia delta Potrjeno Avto Vrača se lancia delta!

 | Avtor: Silverstone Auctions Silverstone Auctions

Atkinson je avto kupil leta 2021, v prvi vrsti zato, ker ima avto zelo redko barvo zunanjosti, imenovano lord blue. Lancia je bila izdelana leta 1993, na Otok pa je prispela leta 2011 iz Japonske. Atkinson je kupil avto s 87.000 prevoženimi kilometri in nabral spoštljivo zbirateljsko kilometrino 3.000 kilometrov. Očitno mu je bil avto všeč, saj gre za športno ikono, hkrati pa gre za enega zadnjih izdelanih primerkov.

Lancia ypsilon Avto Vrnitev "Italijanskega Mercedesa"

 | Avtor: Silverstone Auctions Silverstone Auctions

Dvolitrski bencinski motor sicer zmore 215 KM. Model iz leta 1993 ima tudi nova 16-palčna platišča, aluminijast pokrov posode za gorivo, usnjen volan MOMO in sedeže Recaro. Avto ponuja dražba Silverstone Auctions in bo na dražbi 25. februarja.

lancia lambda Napredno Avto Sto let lancie, ki je postavljala merila

Pričakuje se, da bo dosegel ceno okoli 93 tisoč evrov.
 

Komentarjev 2
  • AnGus 17:57 24.januar 2023.

    "Prodaja se"?! Raje naslednjič napišite kar 'prodaje se'... prodane neuke kvazinovinarske srbsko-hrvaške duše, nevešče slovenskega jezika! Pravilno se napiše "naprodaj je".

  • SlavkoKrizman 17:39 24.januar 2023.

    Blackadder je pa čigav? od soseda?