Avto
39 ogledov

Japonska invazija na Citypark

JAPmeet 2012
1/11
Anže Petkovšek
V soboto so streho garažne hiše nakupovalnega centra Citypark zasedli ljubitelji japonskih vozil. Tam je bilo namreč že šesto srečanje japonskih vozil, JAPmeet 2012.

Avtomobilistični dogodek JAPmeet je namenjen povezovanju in druženju lastnikov ter ljubiteljev japonskih vozil.

Po enoletnem premoru je JAPmeet spet zaživel v soboto na strehi parkirne hiše nakupovalnega središča Citypark. Na dogodku, ki je potekal že šestič, so se predstavile najbolj prepoznavne japonske blagovne znamke, kot so Honda, Mazda, Toyota, Suzuki in Mitsubishi. To je eno največjih srečanj japonskih vozil v tem delu Evrope. Nekaj utrinkov s srečanja, ki je obiskovalcem postregel z modno revijo, go-go plesalkami, RC drifterji in zabavnimi igrami in glasbenimi vložki Street Modified hišnega didžeja Sun-D-ja in Marcusa T-ja ter raperja Ževža z bandom, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Komentarjev 3
  • Maxximus 21:22 29.avgust 2012.

    Honda je moderni yugo...:))))))))) Nisem hondaš, že enih 20 let vozim avte, za razliko od tebe puys...sodeč po tvoji izjavi še bicikla nisi osvojil...Izkušnje uporabnikov iz vsega sveta, TUV, ADAC,.....................................govorijo popolnoma drugače kot ti, kekec nerazgledani! Tipičen slovenc, ki se ...prikaži veče vtakne v vsako stvar in potem pametuje na pamet...kak me to razjezi...Mazde, Honde, Mitsubishiji, Subaruji iz zgodnjih ter poznih 80-ih se še danes vozijo po cestah (bencinci)...le kaka dvojka golf (disel) se še kadi za njimi...In na vsake kvatre pa res še kak yugo, po deseti generalni :)

  • puys 12:09 28.avgust 2012.

    Po moje pa ne. Honda je moderni yugo - za tiste ki radi popravljajo avto vsak teden :)

  • mitjap 18:18 27.avgust 2012.

    fotke so obup..sem prepričan da je bilo na dogodku kaj več kot samo nekaj "krip" ki so v galeriji