Avto
175 ogledov

Judoistke na cesti še vedno z japonci

Suzuki
Suzuki bo še eno leto več zagotavljal štiri osebna vozila Judo zvezi Slovenije. Novica v običajnem terminu sicer sodi vsaj delno med oglasna sporočila, v obdobju koronakrize pa je tudi dokaz, da lahko podjetja kljub težkim časom vidijo skupne cilje s strateškim sponzorstvom.

"Kriza je avtomobilsko industrijo res hudo prizadela, kljub temu pa smo se potrudili in našli sredstva, da lahko vztrajamo pri pogodbi, ki se bo zdaj obnovila že četrtič zaporedoma. Že ob podpisu prve pogodbe smo obljubili dolgoletno partnerstvo in ne glede na razmere se obljube držimo. Upam, da bomo na ta način dodali svoj kamenček v mozaiku judoističnih uspehov," je povedal direktor Suzukija Slovenija Peter Verčič.

turbo moč Avto Suzuki swift sport in swift hybrid

Ta je seveda pohvalil tudi tehnološke novosti v vozilih, med katerimi bosta dve namenjeni vodstvu zveze, dve pa tekmovalcem - olimpijski prvakinji Tini Trstenjak ter sestrama Maruši in Anji Štangar.

 | Avtor: Suzuki Suzuki

Álex Alex Rins motoGP Šport Suzuki sporočil pomembno novico

"Vesel sem, da so naši partnerji kljub krizi v gospodarstvu našli posluh za naše potrebe in prepoznali smotrnost partnerstva in sodelovanja z Judo zvezo Slovenije," pa je dodal predsednik JZS Darko Mušič.

Suzuki Ignis Avto Test: Suzuki ignis

"Zame je avto res zelo pomemben pri vsakodnevnih odhodih na treninge, pa tudi pri poteh na tekme in priprave. Vse skupaj mi zelo olajša," je povedala olimpijska prvakinja Tina Trstenjak. Zelo zadovoljni pa sta bili tudi sestri Štangar, ki sta si doslej delili eno vozilo, s še enim pa bodo treningi in vsakodnevne obveznosti še lažji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice