Avto
26 ogledov

Kaskaderji nad Ljubljano

6. Auto Motor Show
1/44
Boštjan Tacol
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani so pod streho spravili že 6. Auto Motor Show, obiskovalci pa so lahko poleg vročih avtomobilov in zapeljivih deklet prvič občudovali nastop motoristov Extreme Globe Riders.

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani so se v okviru največje avtomoto prireditve v Sloveniji predstavili avtomobili in motorji, ki so na ulici drugačni od serijskih, konkurenčni dragim eksotikam in za katerimi se množično obračajo glave.

Prvič so slovensko občinstvo navduševali mladi in neustrašni Extreme Globe Riders – Alex Ramien, Marko Simeonow in Pavel Trzaska. Atraktivne točke na motorjih so izvajali v adrenalinski kovinski krogli, imenovani Globe of Speed. Poleg tega so na zunanjih površinah za trening varne vožnje obiskovalce seznanili z vožnjo avtomobilov v različnih vremenskih razmerah, potekale so demonstracije vožnje s terenskimi vozili čez različne ovire (t. i. off road poligon), ljubitelji cvilečih gum pa so si lahko ogledali drift, spektakularne skoke s štirikolesniki in motokrosi ter druge zanimivosti.

Če ste letos manjkali, lahko vzdušje podoživite skozi objektiv našega fotografa v galeriji zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.