Avto
11354 ogledov

Uau, takšno podobo bo imela naslednja lada niva

Lada 4x4 vision AutoVAZ
Prosimo Rusi, naredite ta koncept lade nive serijskega!

Na avtosalonu v Moskvi je proizvajalec AutoVAZ, ki spada pod okrilje Renaulta, predstavil koncept lada 4x4 vision. 

Atraktivna študija naj bi napovedala naslednjo generacijo legendarne nive, ki v sedanji podobi brez večjih sprememb vztraja na cestah (in izven njih) že skoraj štiri desetletja.  

Lada 4x4 vision | Avtor: AutoVAZ AutoVAZ
Lada 4x4 vision | Avtor: AutoVAZ AutoVAZ

4x4 vision je 4,2 metra dolg avto, ki na zunaj ohranja terenske predispozicije (no ja, 21-palčna kolesa ne sodijo poleg), medtem ko je notranjost visoko digitalizirana in z le nekaj fizičnimi gumbi. 

TO PRAVI SLOVENSKI LASTNIK Avto Če ne gre lada niva, potem res ne gre Legendarna Lada Niva je bila priljubljena po vsem svetu ter je služila in še slu Lada niva Avto Lada niva prelisičila zakon z novim imenom

Menda naj bi bil v serijski podobi avto predstavljen že prihodnje leto, čeprav bodo staro nivo izdelovali še vsaj do leta 2021. Novinka bo izkoristila platformo in tehnologijo zveze Renault-Nissan, podobno, kot to počne že dacia duster.

Lada 4x4 vision | Avtor: AutoVAZ AutoVAZ
Lada 4x4 vision | Avtor: AutoVAZ AutoVAZ

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • mph 07:54 01.september 2018.

    Izgleda enkratno, ampak kupci Nive niso kupovali zaradi izgleda ampak zaradi funkcionalnosti in zanesljivosti. Upajmo, da bosta tudi ta na nivoju, ker potem se jim res ni za bati za stranke. Več pa kot je elektronike, več gre lahko po zlu.