Avto
2 ogledov

Legenda v sedmi izvedbi

Za evropske voznike bo Nissan ponudil širši izbor agregatov. (Foto: Nissan)
1/13
Žurnal24 main
Nissan že več kot 50 let izdeluje model patrol, katerega nova različica je svojo premiero doživela v Združenih arabskih emiratih.

Poleg novega videza novi nissan patrol odlikuje tudi nova platforma. Pri Nissanu sporočajo, da bo z novo, že sedmo generacijo patrola manj nagibanja, imela bo močnejši V8-motor, sedemstopenjski menjalnik, novi 4WD-sistem (ALL MODE 4x4), močnejši zavorni sistem, kot tudi bolj prostorno in razkošno notranjost. Novi patrol bo namenjen do sedmim potnikom, tisti v drugi vrsti pa bodo imeli 10 centimetrov več prostora za noge.

Novi VK56VD 5,6-litrski osemvaljnik, ki razpolaga z 294 kW/400 KM moči in 550 Nm navora, omenimo pa še sisteme, ki pripomorejo v vožnji v klanec, kot so hill start assist in hill descent control, tu je še TPMS-sistem za nadzor pritiska v pnevmatikah, za varnost pa je poskrbljeno s šestimi zračnimi blazinami serijsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.